Verzekeringen afbeelding

Verzekeringen

U kunt zich in Nederland tegen veel risico’s verzekeren. Maar welke verzekeringen heeft u echt nodig? Welk product past bij uw situatie en uw wensen? Hoe snel wordt de schade afgewikkeld? En betaalt u niet te veel?

Verzekeren is maatwerk. Want risico’s verschillen van gezin tot gezin en iedereen gaat daar op zijn eigen manier mee om. Persoonlijke aandacht en de persoonlijke situatie is daarom het uitgangspunt voor onze adviseurs. Wij werken samen met veel verschillende verzekeringsmaatschappijen, kunnen wij garanderen dat iedereen de best mogelijke verzekeringen tegen scherpe premies kan afsluiten. Daarnaast kunt u voor een vraag of advies gewoon even binnen lopen.

Vijf stappen naar een goed advies

Als u bij ons aanklopt voor een verzekeringsadvies, doorlopen we samen met u een aantal stappen.

  1. Wat is uw vraag? Wat wilt u bereiken? Wat zijn uw zorgen?
  2. Wat zijn mogelijke oplossingen?
  3. Hoe is uw persoonlijke en financiële situatie?
  4. Welke oplossing is voor u het best?
  5. Welk product van welke aanbieder sluit het best aan bij uw wensen?

Onafhankelijk en deskundig verzekeringsadvies

Omdat wij zaken doen met verschillende verzekeraars, beschikken wij over een uitgebreid overzicht van de verschillende mogelijkheden. Wij vinden daardoor altijd de dekking die past bij uw wensen, tegen de laagste premie. Bovendien gaan wij na of u niet over- of onderverzekerd bent en checken wij uw verzekeringspakket regelmatig.

Meer dan een goed advies

Wij doen meer dan adviseren en bemiddelen. Onze meerwaarde zit hem ook in een zorgeloze en snelle schadeafwikkeling. Verzekeraars kunnen soms bureaucratisch en zakelijk te werk gaan. Laat het daarom aan ons over om de schadeafhandeling te bespoedigen. Wij nemen de administratie en de correspondentie graag voor onze rekening. Zo bent u verlost van de rompslomp en de stress.

Reviews

Zo beoordelen onze klanten ons

Afspraak maken

Gerelateerde pagina’s