Hypotheek afbeelding

Hypotheek

Een eerste eigen huis kopen, verhuizen naar een andere woning of uw huis verbouwen: Er kom heel veel op u af en niet in de minste plaats de financiering van uw wensen. Zoveel wensen, zoveel hypotheken. En dat binnen een fiscaal regime waarbij de komende jaren de renteaftrek steeds meer aan banden wordt gelegd en diverse juridische aspecten. Ingewikkeld? Niet voor onze adviseurs die u kunnen ondersteunen bij de keuze van de beste hypotheek voor uw specifieke situatie.

Want niemand is hetzelfde. Daarbij kijken we ook naar het complete plaatje zodat u niet alleen op korte termijn het huis van uw dromen kunt kopen, maar ook nu en later zorgeloos kunt wonen.

Hoe adviseren wij u?

Als u bij ons aanklopt voor een hypotheekadvies, gaan we uiterst zorgvuldig te werk. Als huiseigenaar krijgt u te maken met allerlei financiële, fiscale en juridische regelgeving. Wij leggen u uit wat u kunt verwachten en wat de gevolgen zijn voor uw financiën.

Om uit te zoeken hoe uw hypotheek er precies uit moet zien, inventariseren wij eerst uw persoonlijke en financiële situatie. Maar ook andere informatie is belangrijk, zoals uw toekomstverwachtingen en toekomstwensen. Die zeggen iets over hoe uw vaste lasten zich ontwikkelen. En dat kan de keuze voor een bepaalde hypotheek beïnvloeden.

Na de inventarisatie maken we een analyse, zoeken we uit wat uw mogelijkheden zijn, vergelijken we de hypotheken van meerdere aanbieders en maken we berekeningen. Dan stellen we een adviesrapport op waarin we u laten zien welke oplossingen voor u het meest geschikt zijn. Ook zijn we duidelijk over wat u betaalt voor uw hypotheek en ziet u hoe uw hypotheeklasten er in de komende jaren uitzien.

Uiteraard spreken we ons advies grondig met u door. U krijgt de tijd om alles goed te overdenken.

Hypotheekvormen

Er bestaan in Nederland verschillende hypotheekvormen. Voor welke vorm u in aanmerking komt, hangt vooral af van de vraag of u uw eerste hypotheek afsluit of al een hypotheek heeft en gaat verhuizen. Voor meer informatie over uw situatie verwijzen we u graag naar de gerelateerde pagina’s óf kunt u een afspraak met ons inplannen.

Afspraak maken

Weten wat we voor u kunnen betekenen?

Gerelateerde pagina’s